Long time no see

 
Det var ett tag sen. Min dator har varit på lagning och jag fick tillbaka den nu i veckan. Alla mina bilder och dokument sen två år tillbaka är borta. Älskar livet <3 Det bilder jag har kvar från den finns på bloggen typ, och vi alla vet ju ungefär hur mycket det är = i princip ingenting. 
Nåja, ingen idé att deppa över det. Har börjat min praktik på ICA sen tre veckor tillbaka och jag trivs ganska bra. Mycket fysiskt arbete och min nacke är så jäkla spänd av allt lyftande av varor. Annars går det skitbra. 
Den här helgen har inte varit min helg så att säga. Varit så jäkla trött och som pricken över i:et så trillade vi in klockan 6.00 på morgonen igår...idag. Sov till halv fyra, missade halva dagen, åt på lei, for till seskis och kom typ  hem nyss. Nu tänkte jag fara och promenera och sola eftersom att jag missade att sola på dagen i och med att jag sov :):):):):) lugnt.  Och imorgon är det back to work och ännu en vecka av slit och sen på helgen blir det och fira min lilla babyboo lillan, vilket kommer bli aweeesssooome. 
Allmänt | | Kommentera
Upp